Software-update-01

Software update

Geïnstalleerde iCEM’s ontvangen regelmatig software updates ter verbetering van bestaande functionaliteit en het toevoegen van nieuwe functionaliteiten.

De updates worden volledig automatisch, via de 4G verbinding in de energiemodule, uitgevoerd op basis van beschikbaarheid, locatie en iCEM configuratie. Een update wordt vooraf per e-mail of nieuwsbrief aangekondigd. De update van juni 2020 introduceert verbeterde gebruikerservaring en optimalisatie van beheer op afstand.

 

Koeloptie bedienen op het display

Als de iCEM is uitgevoerd met een koelfunctie kan de bewoner deze vanaf heden bedienen op display door de functie in te schakelen via het blauwe huisje.

 

Automatische sturing op vocht

iCEM’s geleverd voor augustus 2020 zijn uitgevoerd met een Tongdy voor het meten van CO2 en luchtvochtigheid in de afvoerlucht. Na de software update stuurt de iCEM automatisch op zowel CO2 als luchtvochtigheid.

 

Uitzetten WTW op display bij calamiteit

Wanneer – ingeval van een calamiteit – ramen en deuren gesloten moeten blijven moet ook de WTW worden uitgeschakeld, dit kan nu direct op het derde scherm van het display.

 

Temperatuur thermostaat ook aanpasbaar in nachtstand

De thermostaat is nu ook in de nachtstand aanpasbaar op het display (voorheen één vaste temperatuur).

 

Geen inzicht meer in verbruik en opwekking

Als er geen abonnement is afgesloten heb je geen inzicht in verbruik en opwekking van energie. Ook de 4G verbinding schakelt uit. Beheer op afstand is niet meer mogelijk.

 

NOM rapportage uitgebreid

De NOM rapportage mogelijkheden zijn verder uitgebreid om betere en specifiekere analyses mogelijk te maken.

 
 
 
 
 
 
 

De website gebruikt cookies

Hierdoor functioneert de website optimaal. Lees hier onze cookieverklaring.